دانشمندان نیوزلندی و ژاپنی پیازی تولید کرده اند که اشکتان را در نمی آورد.
به گزارش خبرگزاری آناتولی کولین ادای، دانشمند نیوزلندی عضو هیأت علمی کشف کننده ژن اشک آور پیاز در سال 2002 و عضو تیم تحقیقاتی مشترک با ژاپن در این باره گفت: " ابتدا فکر می کردیم ماده ای که موجب اشک ریختن می شود با بریده شدن پیاز آزاد می شود. اما دانشمدان ژاپنی به ما گفتند این ماده با یک آنزیم قابل کنترل است"
علیرغم انتظار بی صبرانه بازار برای این محصول، این دانشمند گفته است برای وارد بازار شدن این محصول بین 10 تا 15 سال زمان نیاز است
0 کامنت:
ارسال نظر