این بوفه باز که در حاشیه پنجمین فستیوال غذا در جزیره کوش آداسی برگزار شد با یک هزار و 28 نوع غذا رکود قبلی را که با 601 نوع غذا در اختیار ایالت آریزونای آمریکا بود شکست.
وجود یک هزار و 28 نوع غذا در این بوفه نشانه تنوع غذایی در ترکیه می باشد که برای هر سلیقه ای و ذائقه ای یک انتخاب عرضه می کند.
90 درصد غذاهای ارائه شده در این بوفه غذاهای بومی ترکیه بوده اند و ده درصد باقی مانده نیز غذاهای سایر کشورها را تشکیل می دادند.
بنا به گزارش وبلاگ ترجمه اخبار ترکیه به نقل از خبرگزاری ها، بعد از ثبت رکورد توسط کلی گرت (مسئول کتاب رکوردهای گینس) که از انگلستان آمده بود، مردم محل با هماهنگی خاصی غذاها را بین خود تقسیم کردند.
برای ثبت این رکورد بیش از پانصد هزار دلار هزینه شده است و ترکیه با این فعالیتها که پوشش خبری مثبتی در سطح دنیا دارد سعی در جذب هرچه بیشتر توریست دارد.
ترکیه سال گذشته توانسته بود 27 میلیون توریست خارجی را جذب کند که بیست میلیون نفر از گردشگران فوق از کشورهای صنعتی بوده اند.
گفتنی ست رکورد قبلی با 601 نوع غذا در تاریخ 31 جولای 2008 در ایالت آریزونا در آمریکا ثبت شده بود.
پی نوشت- نمی دانم چرا با خبر فوق یاد خبر زیر افتادم:
ایرانیها بزرگ ترین ساندویچ دنیا را قبل از ثبت رکورد خوردند!
1 کامنت:
salam va khaste nabashid be u doste aziz
dalile barkenari nokhost vazire turye chi bod ?
moafagh bashin va mamnon az etelate jame sait
ارسال نظر